Intake plannen

Ben je benieuwd naar de toekomst van jouw gebit? Vul dan ons (intake)formulier in. Eén van onze medewerkers neemt contact met je op voor een telefonische intake.

Let op! Om veel vragen of teleurstellingen te voorkomen willen we je vragen om veelgestelde vragen (rechts) te lezen voor je het formulier invult.

Hoe ziet het proces er uit?
Een behandeling bij Peak is altijd uniek en afgestemd op jouw wensen. Daarbij verloopt de behandeling doorgaans aan de hand van de volgende fasen:

Met wie heb ik de intake?
De intake zal in de meeste gevallen plaatsvinden met een gespecialiseerde assistent. Tijdens deze afspraak is er uitgebreid de tijd om kennis te maken en om samen te onderzoeken of er voldoende beweegredenen zijn om een behandeltraject op te starten.
Hoe verloopt het opstellen van een plan?
Mocht het komen tot een onderzoeksfase dan zal Geert of Xander uitgebreid onderzoek doen naar jouw situatie. De specialisten zullen je uitgebreid onderzoeken en er zal een plan op maat worden opgesteld. We kijken daarbij niet alleen naar het gebit naar naar het gehele gezicht.

Tijdens het onderzoek maken we vaak meerdere afspraken. De middelen die we hierbij inzetten kunnen onder andere zijn:
– Photoshoots in onze studio
– 3d scans
– Röntgenfoto’s
– Photoshop of een mockup om het mogelijke eindresultaat te laten zien.

De kosten van dit plan zijn € 600,-

Wat zijn de kosten van een behandeling?
Peak werkt uitsluitend met de beste materialen en de beste mensen. Dit betekent vaak dat wij op korte termijn niet de goedkoopste oplossing zijn. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden om teleurstellingen te voorkomen. Echter op lange termijn worden deze kosten dankzij de duurzaamheid van onze behandelingen vaak ingehaald.

Gemiddeld geven onze klanten € 4000 tot € 8000 uit aan een behandeltraject. Hiermee investeren zij in gezondheid, kwaliteit van leven en zelfvertrouwen.

Nemen jullie iedereen als klant aan?

Nee, we gaan alleen een behandeltraject aan bij voldoende motivatie. De behandelingen zijn altijd een samenwerking die ook de nodige motivatie van jou als klant vraagt. Tijdens de intake zullen we van beide kanten kijken of er een match is.

Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?
In een enkel geval wordt een klein deel van de behandeling vergoed. Echter in vrijwel alle gevallen zal de klant het grootste deel zelf moeten bekostigen.